möte med chefen aldrig bra.

Min kökschef hade möte med mig förra torsdagen och det var skit hemskt. Han skällde inte ut mig eller något utan bara berätta att från och med nu skulle det bli mycket tuffare och att jag fick börja läsa på mer hemma i kokböcker så jag kunde lära mig mer. och jag tror vi prata i en hel timme med detta. Bara blev så himla deppig. Ville bara därifrån. Börja nästan fundera att köra lastbil med Nathalie, hade varit så jäkla kul :P haha men vi får väll de var detta bär. Har varit en bra jobbvecka hittills men det har blivit mycket tuffare. Johan står bakom min rygg och bevakar allt jag gör och minsta fel så får jag en kommentar. tufft. Men så är väll arbetslivet!

Puss och kram Fanny


Helgen fulla tryck


Sundspärlan i fredags. Fick vara föraren nu som jag precis tagit körkortet:) Men det var inte roligt påväggen upp ditt. Alla blev svinfulla och skrek och höll på med mig. Sen var Emelie och Jane tvungna att sätta sig på rondellen i Staffanstorp för att kissa. När jag hade stannat vid väggen för att vänta in dem tro inte att farbror blå skulle stanna med blåljusen bakom mig. Fan vad jag blev nervös. Tänkte bara nu river dom min lapp :P Men dom hoppa in i bilen och polisen gjorde inget. Sen spydde Emelie i bilen och det lukta värre än faan!! var nästan så jag själv höll på att spy av lukten bara. Men när vi väll kom till sundspärlan hade jag jätte trevligt. Dansa mycket bugg och lite kasedans:P Fick uppleva att bara flygga fram på dansgolvet. Han var så himla duktig. Så fick dansa med han 4 låtar :P Och det var Scotts som spela:) Jätte bra:) Sen körde jag hem också och råka köra en 5 mils omväg :P men alla sov och jag råka missa avfarten :P så var inte hemma från 4 på morgonen.

Sen i lördags var jag på halloween fest hos Frida och Ebba. Var jätte trevligt. Var ingen som drack utan var lugnt och skönt, Roligt att man kan komma till såna fester ibland också:) och vi hade tävlingar med priser och sen singstar och jag och några andra fick tag i yatzyt och spela. kom sist men det var ändå kul:)

Senare på kvällen drog jag vidare på en inflyttningsfest i Skurup. Trevligt var det. Mycket gammalt folk som jag inte träffat på evigheter. Så det var roligt :)

 Puss och kram Fanny

 


Tog körkortet igår:D

Var nästan helt hundra på att jag hade kuggat för missa en höger regel när vi körde! Och så när vi kommer fram så säger han till mig att han måste skälla ut mig för jag missa högerregeln men att jag körde väldigt säkert och kolla mycket i speglarna så han kunde se över det så du DU är GODKÄND:D jag blev så himla lycklig så jag hoppa in i hans famn och kramma han sen stod min körlärrar där ute så när jag kom ut så sa jag till att han var den bästa körlärrare man kunde ha och gav han en bamse kram också. Blev bara så lycklig:D och sen körde jag hela dagen vara bara precis hemma om och åt lite mat:)

Puss och kram Alla och tack för att grattulationer:)


fredag

Idag var jag på personalmöte och där fick vi skumpa, det är inte ofta man får dricka på jobb;P Pratat lite om företaget sen så stack vi alla till trelleborgen som företaget sammarbetar med. Där fick vi pröva olika vikinga lekar och även höra på historier. Var trevligt och vann i styrka:P hihi starkare änn vad man tror, så se upp för mig;P.


Puss och kram fanny


Torsdag


Idag har jag jobbat frukosten ( skit tråkigt ) men man måste ju lära sig fler stationer än i köket på jobb. Sen fick jag putsa fönster:/ 

Tog en tur till Entre i malmö och hälsa på syrran och morsan, skulle igentligen kolla en lägenhet men blev klydd så det blev inte av:( och så träffa jag en kille på pressbyrån som har jobbat på pressbyrån på sturup så snacka lite med han. Efter en stund så kände jag att jag blev törstig så fick gå in där igen, så fick jag en kannelsnäcka på köppet;P Sen kom jag på att jag behövde cigg så fick gå in där en tredje gång så fick jag rabatt på de:) haha han trodde säkert jag var intresserad av honom, var där inne tre gånger på en halvtimme:P haha.

Nu är jag hos en kompis och får äntligen sitta vid datan. Har ingen data hemma längre:( så får passa på när jag är hos andra:) kanske inte så trevligt men får passa på nu när dom duschar eller nåt:P hihihi

Puss och kram Fanny:D


RSS 2.0