morgonen kl 7.00

Hejsan alla mina underbara läsare:)

Har sovit som en stock inatt fast jag kanske inte borde:/ blev en jävla fight med patrik igår kväll blev säkert tre ronder:P Och jag vann såklart. Den starke i familjen:P Och idag känns det så konstigt. Vill vi verkligen vara tillsammans?? Bråkar man så man nästan börjar slås,, gör man verkligen så? eller är vi ensama med att göra så? för jag vill inte ha de så.

Har varit hemma från jobb nu i nästan fyra dagar idag och Patrik sluta snusa för 2 dagar sen. Kanske är en dålig kombination:??? Hoppas det bara var tillfälligt. vet att jag också var pain in the as när jag sluta röka. får väll vara lite tålmodig med han nu.

Och jag håller verkligen på att bli crazy!! Klarar inte att vara hemma så länge utan att kunna göra någnting så ska faktiskt provjobba imorgon om det går bra.Det dumma är bara att så fort jag inte tar en pilla som jag ska så gör det sjukt ont i knäet. det kan väll inte vara bra? eller så tar jag bara mina piller som jag ska och slutar kvida:P

Nä nu ska jag försöka göra ett försök med att somna om! om ni har en bra film ni kan rekomendera som jag kan ladda ner och kolla på idag så hade det varit jätte snällt om ni skrivit det.
Är så tröt på amatörfilmer:P

Puss och kram Fanny


Bra dag:)

Hejsan
vill inte vara hemma idag !!! sitter framför datan och lyssnar på dudaii med cartoons:) haha blir bara så glad av den låten:) Men hade inte varit lite fel med sällskap:) Men every body sing this song:D

Jävla ben

Hejsan alla

Fick ont i mitt knä i torsdes utna att ´ha gjort någonting. Och igår fick jag åka hem från sturup för jag hade så jävla ont. ¨Så fick åka in till vårdcentralen i svedala och kolla upp det och det visa sig att jag hade fått en infektion i knäet så fick inte stöta mig på det på en hel vecka....!!!!

Får hoppas att det blir bättre snart!!! vill ju jobba.

Kram alla


Uppdatering

Hejsan:)

Vet att det är sjukt länge sen jag uppdatera. Men nu ska ni få lite ny info om mig.
Har hänt en hel del sen sist. Har flyttat ihop med Patrik efter många om och men:P Sen har jag fått mig ett jobb till ute på sturup park golf, som jag trivs sjukt bra:)

På sturup park är jag kock och jobbar ensam. Jobbar inte alls ofta med Viktor (den andre kocken). Men han finns ofta runt omkring ifall det skulle vara något. Här får jag vidja mina vyer och har jätte mycket fria händer.
Har fått ett helt nytt intresse för mat tack vare denna arbetsplats.

SSP sa jag igentligen upp mig i tisdags pga hade varit shafs med lönnen och det värsta var nog att Görgen(chef) värka inte bry sig ett dugg om hur jag kände för det så därför besluta jag mig för att sluta.
Dagen efter ringde Stina (skiftledare) att hon ville verkligen inte att jag skulle sluta så hon ordna lönen till precis till det jag ville ha. Så då kunde jag inte säga nä.

Bor med Patrik i en 2:a i Rydsgård. Har börjat gro in här och tycka om den väldigt bra! Innan hata jag nästan den:P
Har gått en buggkurs som slutade i februari som jag älskade. Fick även med mig Patrik som tyckte det också var så kul. Så om helgerna så försöker vi att gå utt och bugga men det har blivit lite kasst den senaste tiden som vi måste ändra på!

Har slutat röka sen 2 mån tillbaka. Utan några medel så har jag klarat det hur bra som helst. Där kanske jag ljög lite:P Men det känns underbart nu att inte vara beroende av det och min kropp mår så mycket bättre. Nack delen är att jag har gått upp en del så mamsen ska hjälpa mig med en meny för var vecka så att jag kan klara det eller så tar jag den enkla vägen och börjar på cambridje.

Annie min gamla skolkamrat har har flyttat ner från jönköpping hitt till skurup som bara ligger 5min bort. Har blivit jätte bra vänner igen och känns så bra att ha en vän så nära:)

Nä det var min uppdatering. Ska försöka skriva så mycket så som möjligt men kan inte lova det blir var dag.

Kram Fanny

RSS 2.0