Rolig helg:)

Har haft en jätte rolig helg, med fullt upp att göra hela tidden:D I fredes kom Tess hem kl 10 så vi åt goda bullar till frukost tillsammans. Var så roligt att träffa henne. Hade inte träffat henne på nästan 4 mån. så vi la oss och sola och berätta allt intressant som hade hänt sen sist:) Sen åkte vi in till malmö och så fick jag ett par skor av Tess:D de var så fina:) Sen fick jag träffa Pontus (hennes kille) för första gången på 3 år, så det var på tiden:P så vi stack och åt och sen åkte vi och två kompisar till Tess och Johannes och spela mini golf, var jätte kul, kom på 3:e plats:D Sen stack vi till en bar där Pontus kompisar satt och tog några drinkar. Hade så himla kul. Sen stack vi till KB och fick pröva en ny shot som Johannes gav mig, den var farligt god:P Sen blev jag rätt full så vi åkte hem, Tess var så snäll och körde:D

Sen i lördes kom jag upp 9 och fick med johannes upp. tyckte så synd om han:P Han är så gullig. Så han hjälpte oss att flytta cement. och sen körde han och jag till sorteringen och kasta en massa saker. Sen körde vi och hämta en cykel som jag fick låna:) Så jag kan cykla till jobb nu var dag:) Sen när vi hade gjort det kom jag hem och gjorde mat till mamma och annelie. Sen åkte till malmö för att festa med Lisa. Hade skit skoj. Träffa även Lars som jag inte träffat på 3.5 år. Så det var sjukt roligt. Sen på kvällen blev breeze utgången. Hade så jäkla roligt. Åkte hem 5 på morgonen till lisas mamma och sov där.


Vakna 10.00 på morgonen av att lisas mamma vill komma in och säga hej, och även säga att hon var tvungen till att åka ivägg. Så jag gick upp sen åkte jag hemåt 11. hade så ont i fötterna när jag kom till homeja så fick ta av mig skorna. men sen så var asfalten så jäkla varm så fick ändå så jäkla ont i fötterna. Sen när jag väll kom hem så kom jag på att jag ställt cyklen vid busshållplatsen:( så jag fick gå tillbaka sen men fick på mig ett par andra skor:) Sen kom Steffan och hjälpte mig och kolla cyklen så där inte var något fel på den. Efter det fick min mamma mig till att laga mat igen till familjen. Men sen fick jag lägga mig på soffan och där dekka jag i 2-3 timmar. Var så himla skönt. Sen fick jag en kick så jag börja rensa ut ur mina lådor. var så himla skönt. men höll på i 3 timmar till kl halv 1på natten. Duktig jag är:P ahah

Sen har jag bara jobbat idag och fick träffa Johannes en lite sväng. Saknat han så mycket::P
Fan vad tycker om han. är så kär, förälskad, lycklig på en och samma gång:D
älskar dig Johannes(L)

Får ha det så bra alla.
puss och kram

Schweitz, Frankrike och Italien på en dag:D

Hejsan:D
Åkte på en liten tripp med Johannes mot Italien i en liten smart som vi fick hyra:P


Vi åkte först förbi alla bergen genom passet Chamonix mont-blanc som ligger mellan Frankrike och Italien. Där var så fint bland bergen.

Sen åkte vi motorvägen till Torino som vi stannade till i så vi fick äta och röra lite på oss. Men det var ingen fin stad, Där var så skitigt överallt. Där var bara ett slott som såg fint ut i den staden. Och vi skulle även försöka få tag på en karta så vi viste var vi skulle köra sen om vi skulle till någon fin strand. Men när vi kom till turistbyrån så kunde dom knappt engelska och dom hade bara karta över Torino. Så vi fick fråga hur många som helst innan vi hitta någon som kunde engelska som visa oss ut på motorvägen mot Savona som skulle vara en fin strand. Men det skyltarna var så konstigt skrivna så det tog sjukt lång tid innan vi kom rätt, men till slut gjorde vi:)

det enda som var fint i Torino:) och slottet:P

Sen när vi kom till Savona hade vi en jäkla tur som hitta en parkering precis vid stranden. Så vi tog på oss våra badkläder och tog med oss en flaska rött vin och så gick vi ner på stranden, öppna vinet, tog även ett snabbt litet dopp och bara njöt tillsammans av den fina utsikten.



Sen tog vi bilen och körde lite längre ner längst stranden och hitta en liten fin restaurang som vi satte oss och käka på. Hade jätte trevligt och fick pröva min första lemoncello:P blev lite små lulliga båda två:P Sen gick vi längst med stranden för vi ville hitta ett uteställe. Så stötte vi på ett par som skulle visa oss vägen till ett, men det sluta med att vi fyra satte oss på en bar och drack och hade jätte skoj tillsammans. Sen fick vi sova i bilen, det var inte lika roligt. Har aldrig vaknat med att ha så ont i kroppen som jag hade sen dagen efter, fyfan säger jag bara.

Johannes börjar bli lite fyller:P

Sen på morgonen körde vi kl 06.30 från Savona men påvägen ångra vi att vi körde så tidigt så vi stanna till i Varazze och la oss på stranden och somna. Sen vakna vi kl 09.30 när folket börja komma och la oss och sola i 30graders värme. Det var så underbart. Sen gick vi och åt en pizza och drog sedan vidare mot Champéry i Schweiz. Vi var där vid 19.00 tiden. Där var jätte vackert. Då var vi 3000meter upp i berget. Det var jätte häftigt.


Sen åkte vi hem till Johannes lägenhet i Geneve. Hade det jätte trevligt, du är så underbar älskling(K)

Idag har vi bara tagit det lugnt, lämna bilen i morse som vi råka få parkeringböter på:( sen gick vi hem och la oss en stund. Efter en stund kom han som Johannes skulle hyra ut lägenheten till så de skrev papper och sådana "viktiga saker" som jag inte fattar mig på:P så imorgon åker vi hem:( kommer sakna att vara här.

Puss och kram alla.


Vattenskidor:D

Hejsan alla
har åkt vattenskidor idag var skit roligt, synd att jag aldrig kom upp på skidorna bara:P Johennes var jätte duktig:)
här kommer lite bilder:D


Vist e han duktig(K)

så mycket kom jag upp på skidorna:P

Puss och kram alla(K)

Schweitz:D

Hejsan alla.
kom till schweitz i förgår, tog 4 timmars flyggresa. Var 31grader när vi kom hit, helt underbart varmt. Sen åkte vi direkt till johannes lägenhet. Är jätte fin. Tog det lugnt, tog något att äta, Sen kom en tjej och kolla på hans lägenhet för han ska hyra ut den i andrahand. Sen gck vi en liten runda i geneve.

Igår så gick vi en jätte lång runda i Geneve, vi hyrde även cyklar, gick lite snabbare att ta sig fram då:P Kolla på en kyrka som man kunde gå upp i tornet på. var jätte häftig. gick på restaurang och åt halv grillad kyckling med pommes. Sen åkte vi hem så en tysk fick kolla på Johannes lägenhet. Sen gorde vi vid oss och stack ut på en jätte fin restaurang och åt tre rätters med olika sorters vin till. Var så himla gott. Har aldrig varit och ättit på så fin restaurang innan:) var jätte trevligt. Efter det stack vi ut på ett uteställe där kändisar kommer till. En drink kosta ca 300kr för en drink. sjukt dyrt. Men där var jätte trevligt. sen stack vi vidare ut på en bar där alla trodde att jag och johannes hade gift oss för jag hade mina vita klänning:P var jätte roligt, så folk bjöd oss på drinkar och champanj:P Super gott:) kom hem vid 4 och slokna nästan direkt:P

Idag så var vi lite bakis båda två så vi stack bara ner till sjön och sola sen laga vi lite mat här hemma och kolla på film och hade lite myspys kväll bara:D


Jag och johannes längst ute på en pir

Uppe i kyrktornet

Innan vi åker ut och ska firra midsommar:D

Innan vi åker ut och ska firra midsommar:D
puss och kram

Studentveckan

Måndag
I måndes åkte vi ut till Dalabadet i Trelleborg med klassen, parallelklassen och mentorerna och gjorde lekar och umgicks och hade trevligt. Synd att det regna bara som vi var ute men det gick bra iallafall. Efter det träna vi till spexet. Fick i hop dansen så den blev bra.  Sen åkte jag hem, gjorde vid mig, träffa Lisa en stund och åkte sen till Dennis student:) Var jätte trevligt. Träffa Tobias en vän som jag bara har träffat hos Dennis. Jätte trevlig, ska kanske börja jobba hos oss på ssp cafe på sturup. Ska bli jätte roligt. Ska börja provjobba imorgon. Behöver verkligen lite killar till jobb, vi är ju bara tjejer. Så firra vi Dennis iallafall:) jätte trevligt. Sen skulle jag åka till trelleborg med sista bussen till trelleborg från staffanstorp. Full var jag. träffa en tjej där som jag börja snacka med för jag hade tråkigt. Men det var trevligt. Men sen hoppa hon av i svedala så jag gick fram till busschaffören och snacka. Fick ju göra något påvägen:P Sen när jag kom fram till Trelleborg så kunde jag inte stå på benen så Andy fick komma och hämta och bära in mig. Hann komma in i 5min sen fick alla gå för att vi var för högljuda. Sov hos Calle i trelleborg.

Tisdag
Gick jag upp hos calle duscha och byte om till cowgirl:D Gick hem till Hanna kl 09.00 och klasskamraterna börja supa, som tur var så gjorde inte jag det. Var så bakis så jag var full så det gjorde inget:P gick ner till skolan och visla i våra visselpipper. kom ner till S:T nicolai och samlades. Sen ställdes vi upp och gick paraden. Hade så himla kul. Sprang och skek O A OAE vi är resturangare tills jag var helt slut. Vi gick ner till söderslättsparken och väntade på att vi skulle bli fotade i våra utklädnader. Under tiden sprang alla runt och spruta vatten på varandra och jag klara mig till precis innan vi skulle bli fotade. Jag blev helt dyngsur. Och som jag frös, fy fan säger jag bara. Så när jag kom hem sen så var jag helt utmatad. ¨Så klart då så skickar min lillebror ett sms om att de ska spela up sin musikal om en halvtimme. Så det var bara att huta sig upp ur sängen och åka till elvis skola. Sen när vi kom hem så gjorde jag och morsan cheese caken till min student. Så ringde Johannes mig halv tio på kvällen och ville träffa mig så hans polare på jobb kom och hämta mig och körde mig och johannes till tåget. Så vi kom hem till han kvart över tolv. Så vi drack nån cider tillsammans och hade det mysigt.

Onsdag
Jag vaknar upp hos johannes kvart i 7 och duschar och gör vid mig och sticker till söderslättshallen i trelleborg och spelar bränboll. Losa totalt mot bygg men det var kul. Åkte till vårdcentralen och sen hem. Han bara byta om sen åkte jag till dalabadet så jag var där 18.00. Hade sjukt roligt förutom att min klass var lite mobbad:P haha Blev sjukt full, men hade sjukt roligt. Åkte hem så jag somna 2.

Torsdag
Gick upp 06.30´. Åkte in till trelleborg så jag var där halv tio. Kolla på alla spexen och spela även upp vårt eget. Synd att jag var så jävla bakis så jag låg efter alla andra:P haha men det var kul ändån:P Sen kom där dit ett band så där blev ett jävla tryck. Hade så jäkla roligt. Där blev ett sånt jäkla tryck där inne och där var en tjej som kasta upp sina troser på sen:P haha Så pinsamt:P  Sen åkte jag hem till holmeja och fick villa någon timme sen gjorde vi klart det sista till min student och duka upp och pilla med de små detaljerna som var kvar.

Torsdagnatt till Fredag
Drömmde att jag vakna upp och hör ett stort dunst utanför. Så jag springer ner för trapperna och kollar ut genom fönstret. Då visar det sig att hela partytältet har gått i sönder och att hela vår dukning hade gått i sönder. Så börjar stor gråta för nu har vi ingenstans att sitta och så lite tid att ordna det. Så vaknar upp och stor gråter från för drömmen. Men somnar om efter en stund igen.

Fredag
Jag vaknar upp och duschar, rakar mig och gör en ansiktmask. Sen hör jag min mamma skrika HJÄLP!!! Då hade tältet rasat där ute så alla här hemma fick hjälpa till att bära in hela dukningen och alla bord och stolar. tyckte så synd om dem. Sen fick jag rusa in och börja sminka och göra vid mig sen kalla morsan så hade dom dukat upp jätte fint på altanen med champanj och frukost:) så guliga dom är. Sen körde Danne mig och Alexandra hem till Calle så hade hela klassen champanjfrukost tillsammans och skrev i varandras mössor. Efter det gick vi och fotades enskilt och klass och drog sen vidare och åt med klassen och mentorerna. Var jätte trevligt, synd att jag blev så full bara för att jag fick inte dricka något av min lärare:P Då ringde min pappa såklart och skulle förstöra, med att säga att han inte viste var min skola var så att han troligen inte skulle komma, (som han inte gjorde). Men det sket jag i, vad fan e han, har andra som jag kan lägga min tid på som bryr sig om mig:) Sen åkte vi i klassen hem till Calle och chilla och tog det lugnt tillsammans och laddade upp till trappan som vi skulle göra nästa. Vi fick vänta en bra stund innan vi fick gå in i skolan så ärlig talat fundera jag på att inte åka flaxk senare för att det regna och blåste så mycket. Men när vi väll tod det steget ut på trappan så sket jag i att det regna och blåste jag bara skrek och sjöng i glädje och stod bara där i min klänning:P Sprang bort till min skylt efter och kramar om alla men mitt i alltihopa så ta Johannes och Tobias upp mig på deras axlar och en med en virveltrumma framför börjar spela, alla bara tittar på mig och flytar sig medan de eskorterar bort mig till flacken. Riktigt häftig var det:D:D kunde inte blivit mer överraskad, Jane är underbara som planera detta för mig:D De lämna av mig fint uppe på flacket och sen bar det av:D Stod  och dansa i regnet så jag blev helt blöt så morsan springer fram till mig och säger att man ser rakt igenom:P haha typiskt mig :P Så hon slängde av sig sin jacka som jag fick om mig. Men gud vad roligt jag hade på flacker:D Sen åkte jag hem i stefans corvet, så himla fin:D När jag kom hem så stod de fina smörgåstårterna som Johannes och Johan hade gjort och de flesta av gästerna hade kommit som jag fick krama om. Och sen festa och åt vi allihopp. Hade så himla roligt, sjöng, löste gåter som Jane gjort och snacka och hade trevligt. Sen blev det Kristall som utgång på kvällen, Blev ett jäkla gäng, och roligt hade vi:D Gick inte och lade mig från 07.00 på morgonen. Ville inte ta av mig mössan:P haha

Så deta är min studentvecka.



tack till er som har ställt upp för mig och varit där i mina svåra stunder. Älskar min familj högt, och min Johannes så klart;P

Puss och kram allihoppa (K)

Slapp dag

igår var jag hemma nästan hela dagen och bara slappade. Åkte med morsan och handla till min student. Känns som det är så nära nu:D Sen ringde Jane senare på kvällen så åkte dit där och kolla björnbröder med Danne, Daniel, Kevin, Jane och hennes kompis. Skulle vara en grillkväll men Jane hade ingen grill så det blev lite svårt:P så vi stekte korven där inne men hade jätte trevligt ändå:) Fick åka hem rätt tidigt för skulle börja jobba 04.30 idag. Så idag kom jag bara hem efter jobb och rätt ner i sängen så vakna precis:P

Puss och kram


Miiiig:P


2 studenter :)

hejsan
har hänt mycke denna veckan så har knappt hunit skriva. i tisdes var jag på student hos Elin och gratta henna. Hade jätte trevligt. Åt mycket mat och drack mycke cider:P Sen i onsdes var jag på ven som jag skrev:) Sen i torsdes kom Johannes hem till mig på kvällen efter han hade slutat och sov här. Han är så gullig, ska fixa alla smörgåstårtorna till min student helt gratis. Så jävla gullig han är:) Tycker om dig sjukt mycket sötnos (K). På morgonen åkte vi till Trelleborg och skulle hälsa på Johan som jobba på godset när jag praktisera där. Var jätte trevligt att hälsa på han och se var han jobbade. Han fick även mitt nr ifall han skulle behöva lite extra hjälp, så himla bra. behöver allt jobb jag kan få. Därefter åkte vi och käka lunch. jätte gott vad det:) sen åkte han och jobba så åkte jag till Annies student och firra henne. Så söt hon var. Hon hade gjort sin klänning helt själv, så jäkla duktig. Åkte även ut på Hipp på kvällen med Annie så vi fick dansa loss lite;P

Elin på sin student:)

Annie på sin student:)

Idag fick jag sålt min moppe:D Så himla skönt. Behövde verkligen pengarna så jag kan köppa mig en cykel nu efter studenten så jag kan cykla till jobb:) Nu är det bara 6dagar kvar till studenten, GUD vad jag längtar:D

Puss och kram (K)

Ven :) :(

Hejsan alla:)
var på ven hela dagen igår, hade jätte skoj. fick pröva olika sorters getost och fick även smaka pasta som dom gjorde sjävla på ön. Var super dupper gott... Jag fick även mitt första dopp i havet. Var faktiskt riktigt skönt:) inte alls farligt kallt som jag trodde att det skulle vara. Det västa var att det var sten hela vägen ut så fick jätte ont i fötterna:( men det var det värt:P Vi spela även lite fotboll och tyvärr så skulle freddie få en boll rakt i ansiktet så han svimma av sen såg vi att hans ena öga blev brunt, Blev jätte oroliga och fick ringa 112 så ambulansen fick komma. Snacka med han senare på kvällen på telefon och det var ett blodkärl som har sprukit i hans öga så han kunde inte se med det ögat:( tycker så synd om han och det är en liten chans att han inte får tillbaka sin syn. så himla hemskt och det är så typiskt att det är precis innan studenten, Får troligen träffa han på måndag och se hur det är med han. Men annars hade jag jätte trevligt på den lilla ön. Har lite ont mellan bennen bara för dom jäkla sadlarna på cyklarna var sjukt hårda. sjukt jäkla ont har jag.....

Puss och kram alla:D

Stan idag:)

Hejsan hoppsan :D
Idag blev min svensklektion inställd så sluta redan 12 idag:) så blev jag överraskad av Jane som kom och hälsa på. Så hon drog ut mig på Trelleborgs gator för att shoppa lite kläder. Fick 4linnen och 1 par leggens. Så snäll syster man har:D Sen fick jag även köppt halsband, ring och skor till studenten. Skönt att allt är klart, bara 11dagar kvar:D Sen kom jag hem fick pratat med morsan och Elvis så blev det mobilia nästa:P Är helt slut nu:P Så nu ska jag lägga mig i sängen och drömma gott:P

puss och kram

Det är fan vad man kan bli besviken ibland. Är så ledsen att folk inte kan respektera vad som får komma ut och inte komma ut. Blir svårt att lita på människor. De man tror aldrig skulle skvallra gör det. Så man ska se upp vem man litar på.


RSS 2.0