jobbig dag

idag
Har jag varit i disken hela dagen för jag kände mig inte så bra, fick reda på igår att min hund hade en elak artad canser, grät som fan när jag fick reda på det, så jäkla hemskt, men man får ändå tänka på att vi har gjort allt vad vi kunnat och att hon har haft ett bra liv hos oss. Hoppas att hon kan leva ett tag till. Älskar henne så mycket, känns som en familjemedlem håller på att gå bort.

Älskar er som har tat er tid att lyssna på mig, ni är underbara


Jävla bussar

igår sov jag hos jane för att hon behövde hjälp med städningen nu till Andreas ska komma ner på onsdag. Imorse när jag skulle åka till skolan från staffanstorp träffa jag Jenny en gammal klass kompis. Jätte trevligt, hade inte träffat henne på år och dar. Så vi satt där och snacka så efter en stund kom vi på att bussen skulle nog ha varit här för en stund sen så jag ringde skåne treffiken så visa det sig att det hade hänt en olycka på E22 så bussen hade inte ens kommit in i lund och vänt för att köra till Trelleborg så jag och Jenny stack ner till MC donalds och snacka gamla minnen. Sen efter fick vi ta bussen två timmar senare. Så jag åkte hem istället och sola hela min underbara kropp:P haha.
Nä nu ska jag dra mig till sängen och nanna. puss och kram alla.


Ales stenar

Idag har jag varit på ales stenar med jane, frida och hundarna. Hade jätte trevligt:)
Ni är helt underbara:D


Jane, jag och hundarna:)

Så gulliga vi är:)

Jane leker den allsmäktige:P

Frida smilar till oss:D

Jag glad på en sten:P

jobba:)

Idag har det faktiskt varit riktigt kul att jobba ( fast jag fått lite utskälningar:P) har haft sjukt mycket att göra så tiden bara sprang ivägg. Det har det inte gjort den senaste månaden jag jobbat, då har det varit så lite att göra så man kollar på kl var 5 min och hoppats att det kanske har gått 1 h:P så kom precis hem, är helt slut i bollen. sitter och snutar på en öl så jag kan varva ner så jag kan somna snart:)  natti natti

Tisdag

Idag har jag varit i skolan och haft religion i en timme(kändes lönt) men det var nyttigt, gick igenom provet som vi ska ha på torsdag om Islam. Kan inte hjälpa det men tycker Islam är så tråkigt att läsa om så har så svårt att lära mig om det. sen kom jag hem redan vid 13.00 så satte igång en maskin tvätt och satte mig i solen. Tyvärr råka jag somna i stolen så var helt röd i ansiktet när jag vakna :P haha ser helt rolig ut, men får hoppas att det går över till brun imorgon :P Sen kom Stefan hem till oss och visa den fina bilen jag ska åka i på studenten, den är så fin :D får ta ett foto och visa er sen:) När han åkte hem fick jag plugga lite till provet:( tittar på härliga hem nu (lär mig så mycket :P) sen ska jag nog ta och bädda ner mig.



jävla stud ibland:P

PS: rekord med besökare idag:P
Älskar er alla:D

Blir bal:D:D:D

Det blir bal iallafall:D fick låna pengar av min underbara syster:)
ska bli så roligt, bara längtar:) synd bara att jag inte har en kavaljer:( men klarar mig fint med mina kompisar:D
Vi ska vara på Grand hotel i Lund:)


Hiiiiiii

Silken dag
idag vakna jag redan 8.00 av att min lillebror skriker MAMMA (inte roligt) så det var bara att gå upp för kunde inte somna om. Sen har jag varit på min gamla skola (Klågerup skolan) för de hade öppet hus. Fick träffa alla mina gamla lärare, var faktiskt jätte trevligt. Kändes som det var hundra år sen man gick på den skolan. (som tur var det inte så länge sen :P) Sen lura min mamma på mig att hjälpa henne i trädgården. Hon är en slug jäkel, Måste lära mig hur hon gör så jag kan få min kommande pojkvän att göra allt för mig :P haha.



Efter allt hårt arbete:P


Studentmössan:D


Jävla pengar:(

Fan vad jag hatar att vara fattig!!
Har inte ens pengar att gå på min bal, sånt jävla skit.
känns som man jobbar röven av sig men ändå räcker inte pengarna till.
hade så gärna gått på balen också, men vad gör man om man inte har pengar??
Har en sån deppig dag idag när det känns som allt är skit, Har en sådan jävla huvudvärk som jag har haft precis hela dagen. Känns som någon slår mig med en hammare i huvudet hela tiden. Så himla jobbigt.
Och jävla plugget, ahh hatar det, ska bli så jävla skönt att slippa det.
Behöver bara stå ut två månader till sen är det slut.


Har iallfall hittat på något positivt idag, har planerat min student så nu är allt klart så jag inte behöver oroa mig:)




Nu är det nära:D


 


bara flumm bilder idag ;) :P


;)

:P


Rolig vits:)

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

Projekt Måla

Hejsan alla:D
Idag har jag varit hos Patrik och fick igång han så vi måla hans hall:) Det blev jätte fint så får hoppas att han får tummarna loss och sätter upp sina möbler snart. Sen har jag varit på mossbystrand, det var helt underbart att  höra vågorna och lukten av tång, känns värkligen att det är vår nu. Men nu ska jag sätte mig och kolla på The day the earth stod still, hoppas den är bra:) puss och kram alla


Här sola jag en liten stund idag :D

VILL FESTA:)



Vill festa och få alla underbara killar runt om mig :P haha


Jobba morgon, fy fan

Börja Jobba idag kl 04.30 så fick gå upp kl 03.00. Man är inte människa vid den tiden, inte att gå att jobba iallafall:P Men det gick bra. Kom hem för en stund sen och ska grilla idag igen:) så underbart gott:P Hörde om olyckan på 108 i Staffanstorp. Så himla hemskt, Det visade sig att min lille bror åkte den bussen hem och som tur var hoppa han av i Holmeja. Ibland har man en ängel vakande över en som tur var gjorde de det med min bror, Tänker på er som dog i olyckan.


Bussolyckan på 108 i Staffanstorp




klippt håret idag:)


Hejsan Alla:)
Idag har jag legat och solat hela morgonen och hoppades på att bli lite brun i det så himla underbara vädert. Sen klippte morsan mitt hår, Har inte ens råd att gå och klippa mig:(  Men tyckte det blev helt ok ändå. Sen åkte jag, Elvis och morsan till våra nest kusiner. Har inte träffat dem på år och dar. Så det var jätte trevligt att träffa dem. Men nu ska jag gå och lägga mig ska upp redan kl 03.00 imorgon och jobba.
Puss och Kram



Skriv vad ni tyckte om min mors klippning:P





Trädgårdsarbete Blääää

Hejsan alla, Har hållit på i trädgården nästan hela dagen och det enda jag har gjort är att flisa grenar. Sen har jag övningskört med morsan en hel del. Vi fick åka till veterinären med Tess och Turbo för vi skulle se om de kunde ta bort stygnen. Sen när vi kom hem så gick Turbos sår upp så vi fick köra in med honom igen, Så han ligger här helt groggy. Stakaren ....



Ford focus som jag övningskör med:)

Tillägg:P
Det blev även lilla torg igår med morsan, Jane och Emelie, hade jätte trevligt fast jag var helt slut efter allt arbete.
 

Innan lilla torg:)



Världens äkligaste drink jag fick av Jane med påskmust och vodka (blääää)




Det blev muffins:D

mmm SÅ JÄVLA GODA MUFFINS.  sitter här och njuter och dricker the till muffisen:) Annars har jag bara städdat idag så morsan blev glad när hon kom hem. Fick även träffa min underbara syster som också sitter här och njuter av sin muffins. Om ni vill ha receptet till mina underbara muffins så bara fråga:) 


MINA UNDERBART GODA CHEESCAKES MUFFINS:P

MEE

Hejan alla.
Idag sitter jag bara och sitter. Funderar på att gå och göra en god kaka men då blir jag bara
tjock om magen och det vill jag ju inte, eller så måste jag ta en runda på gymmet och det är ju så jobbigt.
Detta blir ett svårt beslut.
Får sitta och tänka på detta så får ni alla som läser min blogg ha en bra dag:P




Lugnt lov:)

Idag är det en väldigt lugn måndag:) sitter hemma hos patrik och kollar på när han spelar gears of wars.
Har varit lite kreativ idag iallafall, gick en timmes runda med turbo idag så jag fick bränna lite kalorier:P Hjälpte även Patrik att rensa akvariet, fyfan vad det är stort. Som tur var slapp jag suga i slangen så vattnet kom ur akvariet, massa fiskbajs och alger i det, så det fick Patrik själv göra.:P
haaj

så jävla gulliga                      
                                                                                                        


12 saker du önska att du inte viste:

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


Festar som vanligt :P

Igår skulle jag på födelsefest hos en polare men för att en viss person ska klydda till det en timme innan man ska åka, är så jävla taskigt så jag inte längre kunna ta mig hem på natten. Som tur är så finns Patrik som bjöd med mig på inflyttngsfest hos Chonny istället. Hade skit roligt, Tur att Patrik finns, vad skulle jag gjort utan han, ställer fan alltid upp kvittar vilken situation det är så ställer han alltid upp. Nä så tackar Chonny för en trevlig fest.










Fan vad jag är lycklig:D

Idag fick jag reda på att jag fick tillbaka 12 lakan på deklarationen. Så jävla gytt. Nu är mitt körkort säkrat till studenten:) hoppas vi iallafall:P tog med Turbo min lilla vovve till Patrik så han fick träffa katten pyssen. Så jävla gulliga tillsammans.


Så jävla äkligt

Precis nu när jag skulle skriva så trilla en sjukt stor husspindel ner på sängen bredvid mig, så jävla äckligt. Alla jävla spindlar borde för fan dödas. Det var så äckligt att det döda den. Det riktigt knacka till när jag döda den.
Ahh så jävla äkligt.  Riktigt hårig och äcklig var den. Får sanera mitt rum efter detta. Kommer förfan inte våga sova i mitt rum mer.  Allt jävla skit kan hända på en och samma dag, jävla spindel och min underbara hund har precis fått cancer så hoppas bara nu att den är godartad så hon blir snabbt bra igen.

När hon kom hem igår efter operationen så var hon helt drogad och hon hade två jätte stora sår på magen och en kompresor. Det var inte så roligt att se. Kan bara sitta här och hålla tummarna för henne.


Välkommen till min nya blogg!

hoppas att ni får läsa många intressanta saker om mig nu då:P


      


RSS 2.0