Söka jobb

Hejsan alla
Åkte in till stan idag för att söka jobb. påvägen in så träffa jag Anna som jag inte träffat på evigheter. Så visa jag mitt CV och personliga brev. Hon tyckte det var bra men hon hade gått en kurs på det så hon skulle hjälpa mig och göra om det lite. så himla snällt:) Sen sprang jag runt på lilla torg och lite på gågatan och gick in på olika restaurangen och sökte jobb. Fick rätt bra respons av de flesta så hoppas nu någon ringer. Hade gjort mig så jävla glad:) Och när jag gick där på stan så träffa jag även Martin O:) Träffa många gamla klasskompisar idag:) Efter allt sökande efter jobb kände jag mig förtjänt av en fika inne i stan:P Senare när jag skulle hem så träffa jag Christels pojkvän Tim så fick lite sällskap medan jag vänta på bussen. Så nu när jag äntligen har kommit hem så ska jag städa och göra vid till imorgon:) Ska bli så kul med tjejkväll:)

 
Får bli en egobild idag:P

Puss och kram


Hejsan alla

Förlåt att jag inte har skrivet på länge. Har haft fullt upp med att söka jobb, jobbat, festat, träffa johannes och kompisar.  Men nu fick jag en liten tid över:) Jane fyllde år í fredes så hon hade 70-tals fest, Var sjukt kul. Johannes hade den bästa utklädnaden:P Han gick verkligen in för det::) Men det är kul. Och Johannes fråga mig samma dag om jag ville hänga med han till Nya Zeeland:) Blev helt överlycklig så söker jobb nu som fan på nya zeeland så jag kan hänga med han:) Sen har jag och Johannes kört go cart, skit kul. Och jag vann!!! hihi:P Sen har jag varit på skånes djurpark med johannes. Det var så mysigt. Bara han och jag gå bland djur en hel dag. Åkte rutchkanna så var lite barnslig men man måste kunna bete sig som ett barn ibland:P Sen träffa jag Jenny idag, Var jätte trevligt. Hade inte träffat henne på jätte länge. Sen fick jag ring Lisa och fick höra hur hon hade det på sin resa:) roligt att höra att allt var bra med henne efter allt festandet utomlands.


Vist är vi snygga:P


'Nä nu ska jag kolla på film och äta chips och dippa:D

puss och kram

tisdag, onsdag och födelsedag fredag:D

Tisdes jobba jag morgon. Sen åkte jag hem till Johannes på kvällen. Blev försening med tågen så jag kom inte ditt från 23.00. Men blev så glad att träffa johannes när jag kom fram. När jag kom till Hässleholm så satt Johannes, Affe, Sara och hennes kompis på en bar så kom ditt där. Hade så jäkla trevligt. Sötnosen och hans kompis Affe hade redan börjat dricka sen 12 på dagen så han var på lyret när jag kom ditt:P haha. Men det var jätte kul, och även få träffa hans kompisar:D Senare på natten stack vi hem till Affe och fortsatte att festa. Fick dricka en massa limoncello:P sen vid 4 decka jag av att jag var så trött som jag hade jobbat så decka bakom Johannes rygg. Senare vakna jag i affes säng. Då hade dom varit så gulliga och lagt mig där inne. Sen kom Johannes in med jämna mellanrum och snacka lite med mig:) så gullig han är(K) Sen åkte vi hem kl 08.00. Då sluta dom festa!!

Onsdag kom vi upp vid 14.00 tiden och stack till skånes djurpark. Var jätte mysigt. Men sen ringde Johannes mossa helt förtvivlad. Då hade det blivit översvämning i hela deras källare så där låg 10cm avloppsvatten. Så vi fick skynda oss hem och fan vad det lukta äkligt. Men vi fick nått så där koll på vattnet så det inte spred sig in på johannes rum innan spolbilen kom. Sen efter dom hade varit där fick vi skura golvet och skrapat ner allt vatten i brunarna.  Sen fick vi glass och jordgubbar som avslut på denna dag:D

Igår fyllde jag år:D fick frukost på sängen o´ch underbara presenter:D sen fick jag jobba. och efter det när jag kom hem kom lite gäster så vi åt tårta och hade trevligt tillsammans:D Fick en underbar födelsedag:D
Tack ni alla som gratta mig:D
puss och kram

RSS 2.0