BREEZE:D

Hejsan alla
då var det utgång till breeze igår:) hade sjukt trevligt. Träffa Lisa, diana, lars och daniel som jag gick ut med:) Hade så jävla sjukt ball:) dansa så svetten rann av mig;P hihi. Och fick även sjungt lite kareoki:P Träffa innan dess emelie, jane och frida och vi stack in till max medan jag vänta in dom andra. Och dom var helt vilda:P Jane och frida börja tummbrottas och sen blev det värsta tävlingen:P Sen blev det armbrytningen, men jane vann ju överlägset fast vi andra hjälpte frida, det är en jävla stark syster man har:P Sen blev det kila under handen och slå om ni känner till den:P och jag lovar vi hade allas ögon i restaurangen på oss, tror du vi lugna oss för det?? nä vi blev värre:P hahaha.

Nä efter en hård kväll igår kände jag mig förtjänt av ett varmt bad och en god kebabtallrik:D så himla najs. Fick även sovit en stund nu innan Jane hämta mig. Och nu sitter jag hemma och tror att det blir en lugn kväll:) kan behövas det ibland också:)

Puss och kram alla(K)


Jag, Diana och Lisa som sjunger sjunger Ont det gör ont med Lena philipsson:P


silken sjuk dag idag !!!

Idag så fick jag äntligen mitt anställningsbevis som jag tjatat på i veckor!!! Och när vi skulle förhandla lönen så blev jag så förbannad!! Han sa till mig att den lönen jag hade på sturup hade jag bara pga dom dumma arbetstiderna och sen fråga han plötsligt: Har du barn? Jag: nä, Har du hus? Jag: nä, Har du Lån på 2 mille? Jag: nä, Chefen: Nä då behöver du inte så hög lön iheller!! Jag blev så chokad och förbannad så¨jag knappt fick fram något ord, men till slut fick jag fram min vilja. Men sån idiot som tror att lönnen handlar om min livssitvation! Det handlar väll förfan om min erfarenhet till yrket och hur duktig jag är. Nä men som tur var så gav jag ju inte efter utan fick nära det jag ville ha iallafall.

Sen när vi skulle göra creambrulé jag och Johan skulle han bränna av sockert så börja gasen rinna ut på sidorna upp på johans hand och fan vad det börja brinna!!!! Blev så sjukt chokad och rädd. Så Johan fick springa ut och huta ut gas tuben. Och silket jävla humör Johan fick sen och fast han hade så ont så skulle han inte få någon hjälp utan han skulle göra allt själv. Det är så typiskt killar att dom inte kan visa hur ont dom har eller få någon hjälp överhuvudtaget. Nä istället blev han bara jävligt förbannad på mig för jag ville hjälpa han. Jaja tillslut lugna han ju ner sig. och tur var väll det.

Nä silka dagar man kan ha ibland:P nä nu ska jag slänga mig på huvudkudden:) ni får ha det så bra allihopp:D

Pusssssss(K)

Trevlig helg:D

I fredes var jag bara hemma med morsan och Jane och tog det lilla lugna. Softa precis hela dagen så himla skönt:D

I Lördes skulle vi få hem lite folk för att sen dra till björka:) Så vi fick storstädat här hemma och sen kom mina kusiner Sabina och Malin med en liten flicka som jag inte kommer ihåg namnet på:P Snacka och hade trevligt. Gjorde god mat sen kom Emelie och Peter:) Åt den goda maten sen stack kusinerna och ungen hem. Drack lite vin och god öl och hade trevligt. Sen brakade loss:P Här kom jätte mycket folk. Hade så jäkla trevligt och så fick jag både övat buggen med både Peter och Daniel för björka. Och när vi väll kom till Björka sen så lovar jag att jag bugga konstant från vi kom in till vi åkte hem. Fick ta nån pause och svalka av mig bara:P Hade jätte trevligt. Bästa kvällen på länge:D

 Mongo bild med Daniel:P

kiss kiss mommy:)

Eve och Jane:)


Emelie och morsan:P


Theress och hennes kompisar :P

Jelzin och Martin:D

Linn:D

Denny och jag mongo som alltid:P

Daniel och Eve:)

Tack för en jätte trevlig kväll allihopp:D

Puss och kram Fanny

 


JÄVLA SVINNNNN!!!!!!!!!!!

Jävla idiot, tror att du kunnat flörta med min syster, kusin och vännina utan att jag skulle få reda på det????!!! Du är fan dum i huvudet. Fattar inte hur du kunde få mig att lita på dig så, alla sa till mig att det var något som var skumt. Har inga vänner och flörtar med min släkt. Nä JÄVLA PSYKOPAT. Har fan något fel i huvet. Fan vad jag hatar dig. Och silken jävla tur att jag inte hade bokat resan änn. Nä klarar mig så jävla fucking bra utan dig. Är så jävla glad att jag är singel igen så jag kan leva mitt liv fullt ut och tänka på min familj och vänner. Du fattar inte vad du har gått miste om din jävla idiot. Hoppas du brinner i helvetet!!!!! för det förkännar du!! Fatta hur jobbigt min syster tyckte det var att berätta det. Att du bara har kunnat göra så mot henne och MIG. Nä jag säger bara en sak: JÄVLA PSYKOPAT


ämmm????

Jag vet inte precis vad som riktigt hände. Jag kände mig hur bra som helst och plötsligt kände jag bara hur det burbla till i magen så fick springa in på toa och då spyr jag som en kalv!! Men problemet är att jag känner mig inte riktigt febrig eller sjuk. (klart man mår ju inte supper direkt efter man spytt) men jag skulle jobba idag. Så jag viste inte om jag skulle åka iallafall så jag ringde och fråga min chef vad han tyckte och han bara skratta och sa till mig du är inte ens välkommen Fanny. Okej, sa jag och vi la på luren. får väll ta det lilla lugna men jag känner mig faktiskt inte dålig:S konstigt:S undra vad det kunde vara som fick mig att spy så fast jag inte var dålig???



puss puss

Halkan och ny mobil:D

Hejsan hoppasan allihoppa:D

Körde halkan igår. Var en jäkla känsla att sitta i bilen själv för första gången:) men det blev lite drygt mot slutet då hade vi nästan hållt på i 3h. Och i början gjorde vi en liten övning när man satt i en bil som skulle ha "voltat" så skulle man försöka öppna dörren så den låg på sidan. Och det var inte en enkel match. Fan vad det var jobbigt. Och då när min lärare snurra bilen när vi satt i så tyckte han förstås att det var jätte kul när vi var upp och ner!!!! Fick så sjukt ont i huvet. Och den andre gruppen som hade en annan lärrare han stanna aldrig upp och ner med dom och bara snabbt förbi. Men så klart tyckte min lärrare att det såg sjukt roligt ut när vi hängde där upp och ner. Sen vägde jag 3,4ton i 50 km i h :P alltid bra att veta:P fick även åka i en liten stol som skulle krocka i 19kl i timmen. Det var bara jag som våga göra det men det var det inte värt fick ont i nyckelbennet:( Men övningarna ute var roliga. och den andre lärraren som dom andre hade prata så jäkla roligt. Hade så himla svårt att hålla mig när han prata:P haha. asåååååå sa han nog efter var mening och verkligen drog ut på ordets ååååååååå:P haha



Halkan



Och köppte denna mobilen igår också:)

Var och hälsa på Johannes på Godset i Lund igår när jag skulle till Nova. Och han har fixat en överraskning till mig på lördag men han vägra säga vad det är!! och jag är så himla nyfiken. Han säger att det kommer va en stor upplevelse för mig och att jag måste ha hatt eller mössa. Och så kommer det vara i ca 4h och det är här i skåne. Han har pratat med min mamma och ordnat upp något med henne som hon ska göra. Och han är jätte nervös!! Detta är vad jag har lyckats få ur Johannes och jag kan inte komma på vad det kan vara för något!!! Ni vill inte hjälpa mig komma på vad det kan vara?

Du Annie har ju klurat ut alla mina gåtor. försök klura ut denna:P haha

Puss och kram alla(K)

 


Måndag

Idag har jag varit på körlektion och sen har jag städat, diskat och skrubbat på jobb. Inte så kul, fick russin händer sen. Såg inte så fräscht ut. Sen var Johan snäll och körde mig hem. Då träffa jag brossan på hållplatsen så jag fick följe hem:) Och så¨fort jag kom in genom dörren fick jag bara ett sådant socker sugg. Så gjorde neggerbullar till mig och Elvis:P Var jällar i det gott:) Sen fick jag sätta in en maskin tvätt som morsan tjatar om att jag inte hjälper till här hemma. När Annette kom hem fick jag göra lite mat och visa mina kocktalanger och göra köttfäsrssås och spagetti:P haha

Imorgon ska jag göra Halkan:D wiie ska bli så jäkla kul:) Och så ska jag köppa ny mobil imorgon också:D blir en rolig dag imorgon:) Längtar!!

Puss och kram


Jag och min bästa kompis;P

Grattis annie för ännu en gåta som du klura ut.

Här kommer nästa gåta!

Vad är det som kan sitta i ett hörn och ändå åka jorden runt?



 


Listat ut gåtan:)

Grattis Annie:) du klara av gåtan:D

Så nu kommer här en ny utmaning:D

Vad är det som blir lättare ju längre man håller i den?

hahah hitta dena bilden idag på mig och Denice

Tyvärr är bara tvunden att lägga ut den:P haha


Söndag

Ni kom tydligen inte på förra veckans gåta så här kommer svaret.

Tandfen

Så här kommer en ny gåta till er:)

Vem blir av med huvudet på morgonen och får tillbaka det på kvällen?

Lycka till:)

Här kommer även en rolig historia till er:)

Först skapade Gud åsnan.
- Du är en åsna. Du ska slita och släpa dagen lång, och bli kallad dum i huvudet. Du kommer att leva i 20 år.
Åsnan svarade:
- Usch då, det låter inte som något bra liv. Kan vi inte säga att jag bara blir 5 år gammal?
Gud accepterade åsnans förslag. Sen skapade Gud hunden. Gud sa:
- Du skall kallas hund, leva ett liv i underkastelse, äta rester från middagsbordet, och vakta huset. Du ska leva i 35 år.
Hunden sa:
- Ojdå, det blir kanske inte så roligt. Kan jag inte få bli bara 15 år istället?
Gud accepterade hundens förslag. Därefter skapade Gud papegojan. Gud sa:
- Du kallas papegoja. Ditt liv kommer att bli att sitta i ett hörn och upprepa allt som sägs, till stor irritation för alla. Du blir 75 år gammal.
Papegojan sa:
- Det låter väldigt enformigt. Kan vi inte säga bara 50 år?
Gud accepterade papegojans förslag. Till slut skapade Gud mannen. Gud sa:
- Du är en människa, en man. Du ska bli 20 år. Du ska ha ett bra liv. Du är klok och intelligent, så du kommer att bestämma här i världen.
Mannen svarade: Det låter som ett riktigt bra liv, men kan det inte vara lite längre? Kan jag inte få de där 15 åren som åsnan tackade nej till, och de 20 som hunden avstod samt de 25 åren som blev över från papegojan?
Gud accepterade mannens förslag.
Därför lever mannen ett härligt liv tills han blir 20 år. Sen gifter han sig, och får slita och släpa i 15 år och bli kallad dum i huvudet. Sedan får han underkasta sig den övriga familjens behov, leva på rester från bordet och vakta huset i 20 år. De sista 25 åren av sitt liv, sitter han i ett hörn och upprepar allt som folk säger, till stor irritation för alla i sin omgivning.


Jobba idag:)

Idag börja jag inte jobba från tolv:) så himla skönt. Jobba ett 8 h pass och sen åkte jag hem. Ringde min sötnos som mådde jätte dåligt. Fick så dåligt samvete fast jag kanske inte borde ha det.
Blev ett lite kort inlägg idag. Orkar tyvärr inte skriva mer:) men puss puss på er alla(K)

Körkortet närmar sig:)

Igår när jag jobba ringde dom från körskolan och sa att dom hade bokat tid till mig till uppskrivning den 12oktober och uppkörning den 14 oktober:D wiiiie blev så jäkla glad. Hoppas nu att jag klarar det, får sätta mig ner en liten stund var dag och plugga:) Gud vad jag längtar nu, kan kanske ha körkortet om en månad nu:D wiiie

Puss på er alla:)

Björka loge:D

Hejsan allihop:)
Var på björka loge igår:) Först hade vi lite trevligt här hemma och åt middag och öva buggen tills vi skulle åka:P Blev faktiskt riktigt duktig om jag får säga det själv:P Sen när vi var där ute så blev tyvärr pojken för full så det blev lite jobbigt men men... Dansa med en skit duktig norrman där jag fick snurra en hel del, kunde nästan inte stå på bennen efter:P Men det var riktigt kul:D

Jag och Syrran:)
Idag har jag jobbat, var faktiskt riktigt skönt att komma till jobb idag, komma ifrån hemmet lite:P Och sen kom jag hem och efter det har jag bara slappat, riktigt najs:)

Ni får ha det såbra allihopp:) PUSS PUSS
PS: Här kommer en liten rolig historia också såklart:P

Tre män var på en skogstur när de plötsligt kom till en stor, brusande
älv.
De måste komma över till den andra sidan men hade ingen aning om
hur de skulle kunna klara av det..

Den förste mannen bad till Gud: "Käre Gud, ge mig styrka att korsa
den här älven!"
- Och Pang! så gav Gud honom starka armar och ben så att han kunde
simma
över älven på två timmar, efter att nästan ha drunknat flera
gånger.

Då sa näste man: "Käre Gud, ge mig styrka och verktyg så jag kan
korsa den här älven!"
- Och Pang! så gav Gud honom en roddbåt och han klarade av att ro
över
älven på en timme, även om båten var på väg att välta flera gånger.


Den tredje mannen hade sett hur det hade gått med de två andra, så
han bad
också en bön: "Käre Gud, ge mig styrka, verktyg och intelligens så
jag också
kan komma över älven!"
- Och Pang! så skapade Gud om mannen till en kvinna. Hon kollade
kartan,
gick några meter uppför älven och promenerade över bron.


Duktig Mattias:)

Det var bra att du kunde lösa min gåta men se om du kan lösa denna??:) höjer vi graden lite:P

Min nästa gåta:)

Vet du vart alla hockeyspelare får sina pengar ifrån?

puss puss Fanny



Körkortet närmar sig:D

Har övningskört idag och körläraren sa att vi kunde boka uppkörning :D wiie. Sen klara jag två prov idag, känns som att körkortet är så nära nu J

Jag har märkt att jag använder tungan väldigt mycket när jag ska vara rolig på bild:P kan inte komma på varför?? Knasig ser jag ut i alla fall:P



Tänkte börja med en veckans fråga! Får se hur mycket tid ni måste ha innan ni klurar ut svaretJ

Vad kan man bryta utan att röra vid det?

Nästa fråga får ni när ni klurat ut denna och om ni inte kommer på det så får ni svaret på torsdag nästa veckaJ


RSS 2.0