Schweitz, Frankrike och Italien på en dag:D

Hejsan:D
Åkte på en liten tripp med Johannes mot Italien i en liten smart som vi fick hyra:P


Vi åkte först förbi alla bergen genom passet Chamonix mont-blanc som ligger mellan Frankrike och Italien. Där var så fint bland bergen.

Sen åkte vi motorvägen till Torino som vi stannade till i så vi fick äta och röra lite på oss. Men det var ingen fin stad, Där var så skitigt överallt. Där var bara ett slott som såg fint ut i den staden. Och vi skulle även försöka få tag på en karta så vi viste var vi skulle köra sen om vi skulle till någon fin strand. Men när vi kom till turistbyrån så kunde dom knappt engelska och dom hade bara karta över Torino. Så vi fick fråga hur många som helst innan vi hitta någon som kunde engelska som visa oss ut på motorvägen mot Savona som skulle vara en fin strand. Men det skyltarna var så konstigt skrivna så det tog sjukt lång tid innan vi kom rätt, men till slut gjorde vi:)

det enda som var fint i Torino:) och slottet:P

Sen när vi kom till Savona hade vi en jäkla tur som hitta en parkering precis vid stranden. Så vi tog på oss våra badkläder och tog med oss en flaska rött vin och så gick vi ner på stranden, öppna vinet, tog även ett snabbt litet dopp och bara njöt tillsammans av den fina utsikten.



Sen tog vi bilen och körde lite längre ner längst stranden och hitta en liten fin restaurang som vi satte oss och käka på. Hade jätte trevligt och fick pröva min första lemoncello:P blev lite små lulliga båda två:P Sen gick vi längst med stranden för vi ville hitta ett uteställe. Så stötte vi på ett par som skulle visa oss vägen till ett, men det sluta med att vi fyra satte oss på en bar och drack och hade jätte skoj tillsammans. Sen fick vi sova i bilen, det var inte lika roligt. Har aldrig vaknat med att ha så ont i kroppen som jag hade sen dagen efter, fyfan säger jag bara.

Johannes börjar bli lite fyller:P

Sen på morgonen körde vi kl 06.30 från Savona men påvägen ångra vi att vi körde så tidigt så vi stanna till i Varazze och la oss på stranden och somna. Sen vakna vi kl 09.30 när folket börja komma och la oss och sola i 30graders värme. Det var så underbart. Sen gick vi och åt en pizza och drog sedan vidare mot Champéry i Schweiz. Vi var där vid 19.00 tiden. Där var jätte vackert. Då var vi 3000meter upp i berget. Det var jätte häftigt.


Sen åkte vi hem till Johannes lägenhet i Geneve. Hade det jätte trevligt, du är så underbar älskling(K)

Idag har vi bara tagit det lugnt, lämna bilen i morse som vi råka få parkeringböter på:( sen gick vi hem och la oss en stund. Efter en stund kom han som Johannes skulle hyra ut lägenheten till så de skrev papper och sådana "viktiga saker" som jag inte fattar mig på:P så imorgon åker vi hem:( kommer sakna att vara här.

Puss och kram alla.


Kommentarer
Postat av: christel

helt underbart :D

2009-06-24 @ 22:08:55
URL: http://christelmua.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0