Veckan!!

Jana kom och hälsade på i veckan med lilla Kajsa :) Hon är så super gullig!! Har aldrig sett en sån liten flicka med så stort smile:D och så har Målaren målat klart vårt tak där hemma. Lovar att ta bilder sen när hela renoverningen är klar. Det har redan blivit jätte fint. Och vi har även målat klart mitt gamla rum så nu ska det bara läggas nytt golv också.

Lilla Kajsa

I onsdes var det ingen rolig dag på jobb. Min arbetskollega fick utbrott och kasta saker runt omkring sig så det gick i tusen bitar sen skrek och gol han och tillslut palla jag inte mer så jag gick ut för att röka och då stod så klart restaurangchefen och såg att det var något så han fråga mig så klart om jag mådde bra och då kunde jag inte hålla mig längre så börja stor tjötta så han fick trösta mig lite. Sen var han inte sen på att gå in och säga till min kollega på skarpen. Det kändes rätt bra faktiskt:P och då kom så klart han ut och bad om ursäkt.
Efter den dagens slit så ville Johan (min kollega) ha ett möte med mig så vi skulle gå ner till kontorett (fryssboxarna i källaren) och då trillar jag ner för alla trapporna och paja ryggen. Så det var nära att han fick se mig böla för första gången två gånger på samma dag (ser inte så bra ut) men jag lyckade hålla det inom mig. Så vi satte oss ner på vårt"kontor" och fick höra typ hur löjlig jag var som reagera så. Jag "viste" ju om hur han var och vilket humör han hade för det berätta han ju när jag börja!! Sån idiot. Ursäkta uttrycket men det ger väll inte en rätt till att hålla på så?!

Dagen efter kom Lars vår högsta chef och vill höra om det hade hänt fler gånger och om det skulle hända fler gånger så skulle han få kicken för han ville inte ha någon sådan barnslig personal som jobba för honom. Det kändes rätt bra att höra faktiskt:P

I fredes var det fest hos Diana. Åkte ditt lite tidigare för jag Lisa och Diana skulle äta lite middag tillsammans. Blev en Familjepizza:D hihi var lite lata för att göra middag själva:P Fick låna en jätte fin klänning av Lisa för alla mina klädder är i tvätten och hade inte hunnit tvätta så Lisa ställde upp som alltid!! Och Diana locka mitt hår jätte fint:) Sen börja folket drälla in:) hade riktigt kul. Träffa Björne som var jätte duktig på att bugga så blev lite bugg också:P Också lite singstar, det bästa;P




I lördes på morgonen blev det god frukost hos Diana med scones:D Sen var jag helst slut så hoppa i sängen och fick sova en timme sen. Sen var det brottom för vi skulle på firma fest hos Jane. så snabbt hem i holmeja och sen till staffanstorp igen och så locka Diana mitt hår igen. riktigt fint blev det denna gången och det höll hela kvällen.
Sen när vi väll kom till Entre fick vi skumpa och så mingla vi lite i butiken och det var 20procent rabatt på allt i butiken så köpte en jätte fin väska:) Sen blev det mat uppe på oleries. Blev hamburgare:P gott gott:) Men så var där rå lök i hamburgaren och det tänkte inte jag på så blev jätte dålig i magen men fick stå ut!! Sen hade dom lott utdelning och priser och Patrik vann ett par jätte fina öronhänge som han gav till mig:D Underbara sötnos(L) blev jätte glad.
Vi skulle igentligen vidare ut på en båt och festa men som jag blev så dålig så åkte jag och Patrik hem. Var lite tråkigt men hade iallafall ändå jätte trevligt innan:)



Det var min vecka detta:)

Puss och kram Fanny


Kommentarer
Postat av: Annie

Gud vilken fin klänning du har på sista bilden!

2009-12-01 @ 12:37:48
URL: http://anniesliv.blogg.se/
Postat av: christel

det är jättekul att du och patrik har hittat tillbaka till varandra :)

2009-12-10 @ 08:59:20
URL: http://christelmua.blogg.se/
Postat av: Fanny

tack sötnosar:D

2009-12-10 @ 11:25:49
URL: http://fannyflummig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0